Drim Logo

Drim perforirani limovi

Zahvaljujući savremenoj arhitekuri koja traga za inovativnim rešenjima, jedinstvenosti i posebnosti, drugačijem uredjenju kako enterijera tako i eksterijera, pažljivo obradjeni metali danas pronalaze sve veću primenu u modernoj građevini. Perforacija u različitim oblicima, rasporedima otvora, lasersko sečeni limovi, nepravilni oblici i slobodnije forme oživljaju metal i daju mu neku sasvim drugačiju dimenziju i upotrebnu vrednost.

Sopstvena alatnica nam omogućava proizvodnju najzahtevnijih vrsta alata sa mikrootvorima od fi 0.5mm pa naviše ili bilo koji otvor po rasporedu prema zahtevu kupca. Perforacija se izvodi na različitim vrstama materijala: aluminijum, inox, hladno i toplo valjani limovi, pocinkovani limovi, mesing ili bakar, na debljinama od 0.4 – 8 mm.

Pored građevine, perforirani limovi su našli primenu i u mnogim drugim sferama industrije kao što su metalna industrija, industrija nameštaja, auto industrija, pekarska i prehrambena industrija, proizvodnja bele tehnike i audio opreme, drvna industrija…

Perforaciju pre svega razlikujemo po obliku samog otvora (standardni ili po zahtevu), ali ujedno je neophodno precizirati veličinu i raspored otvora, vrstu i debljinu materijala na kojem se perforacija radi, kao i dimenziju finalnog komada.